Ресторан Деи Фрателли, најубаво место во градот… СЕ НА ЕДНО МЕСТО

Повелете посетете не и уживајте во многу содржини на едно место… најголем спортски комплекс во Скопје.

Ресторанот се наоѓа во склоп на Спортски Центар Аеродром, во склоп на училиштето Блаже Конески.

Тука може да прославите роденден, прослави и настани за Вас и Вашите најмили, групно или поединечно, со музика во незаборавен амбиент. Затворен дел за 100 гости и отворен дел, тераса со ладење за 130 гости.

Во склоп на ресторанот постои игротека Морски Свет, со отворен дел од 500 м2 каде вашите деца можат да уживаат во многу активности а исто така и се возат на педалинки на вода.

Во спортскиот центар постои и фудбалско игралиште со Фифа стандарди, билијарди професионални и пинг понг маса. Сите спортски активности на едно место. Додека гледате фудбал што се игра секојдневно можете да пиете кафе и во кафулето Спорт Кафе и да ги следите сите спортски активности на големиот видео ѕид, како во затворен дел така и во отвореното кафуле.

Кратко кажано се на едно место, повелете и уверете се. За сите заинтересирани и гости кои ќе се најават по телефон следува гратис кафе.

Тел. 075 442044 и 075 442010

www.deifratelli.mk