Повелете во најубавата игротека во Скопје.
Морски свет и Балон парти ве покануваат да славите со вашите деца по рекламни цени.
Се е обезбедено од наша страна, кетерингот од ресторанот, услужувањето и анимацијата.
На Вас останува само да уживате.
Наскоро и отворена летната тераса од 500 м2.

k1 k2 k3 k4 k5 k6 k7